ི♥ྀ αωαи иαвιɛℓℓα ི♥ྀ
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Cara nak Guna Blogskin
Jumaat, 10 Mei 2013 • 2:14 PTG • 0 comments
1. Mula-mula, korang kena pergi BLOGSKINS.COM dan cari template yang korang suka. Korang boleh try ARE YOU JELLY dan yang terbaru  TAKE MY HEART. Tekan link tu. Pastu ada gambar. Bawah gambar, ada satu link yang tulis "Template ____" Tekan tu ok.

2. Dah tekan? scroll bawah sikit. Ada ni.



Okay. Copy semua kod yang korang download tadi.
Pastu, Pergi Dashboard > Design > Edit HTML > Scroll bawah siki, ada tulis Revert to Classic Templates

Dah tekan?? Lepas tu, dia akan berubah cari macam lain kan? Korang delete semua kod kat kotak tu, gantikan dengan yang korang copy/download/ kod yang blogskin punya tu.
UPDATE! NEW BLOGGER INTERFACE!
 Dashboard > Template
 Tekan tu
 Click Revert to Classic Template
Korang delete semua kod kat kotak tu, gantikan dengan yang korang copy/download/ kod yang blogskin punya tu


PASTFUTURE
MISS BLOG;
Name:Siti Nabilah.
Study:Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah.
Course:Dip. Kejuruteraan Mekanikal.
Age:21 years old :)

FOLLOWERS;

" thank you "

BANNER

*Can copy and paste into your blog:)
SHOUT HERE


SING ALONG


BLOG ARCHIVE;

  • Letakkan lagu youtube di Blog
  • Pantun Untuk Sahabat
  • Lelaki yang memiliki 4 orang isteri
  • Antara PRIA DAN WANITA.
  • DOA UNTUK IBU :')
  • Kata-Kata Semangat Untuk Sahabat
  • HAKIKAT JODOH~
  • Doaku::..
  • "AKU HANYA INGIN PASANGAN YANG SEDERHANA"
  • Bicara Hati

  • FACEBOOK BADGE

    Siti Nabilah

    Create Your Badge
    CALENDAR

    Credits more;
    Template :Siti Nabilah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Siti Nabilah
    Pictures : Siti Nabilah
    Best View : Google Chrome