ི♥ྀ αωαи иαвιɛℓℓα ི♥ྀ
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Final!!Final!!
Ahad, 20 Oktober 2013 • 12:26 PG • 0 comments
Assalamulaikum..



Hari ini hari yang telah memberi peluang dekat nabila update blog neh.lma dh xupdate kan.maklumlah sibuk belajar.Tanggal 21/10 bermulalah final exam untuk sesi jun 2013.dah habis dah untuk sem 3 ni.terasa macam nak study tapi diri pula yang malas.adoi!!mana pi semangat nak study ni?kalau xda semangat,susah la.malam ni macam nak study tapi bka buku FLUID MECHANIS xpham.lectrur2..kenapa xnak ajar ea?kalau dah pndai xpa la,xajar pon.dok belek2 buku FLUID td tgk la formula yang dia sruh hfal 2.boleh la nak hafa tapi nak letak dekat mna ea formula tu.xda tnjuk jar la ::..macam mana aku nak jawab soalan fluid nanti susah hati btul.runsing pon ada.aku xnk la ptus asa nk menjawab soalan fluid nanti.ak nk jga la mencuba.tapi apakan daya.hmm!mengeluhkah ak?xnk la ak mengeluh tapi nk buat mcam mana.kena mengeluh juga sb berasa teramat sedih kalau xdapat jawab soalan fluid nanti di hari final.aku berharap hanya doa yang dapat membantu aku.doa supaya ak boleh study fluid.


PASTFUTURE
MISS BLOG;
Name:Siti Nabilah.
Study:Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah.
Course:Dip. Kejuruteraan Mekanikal.
Age:21 years old :)

FOLLOWERS;

" thank you "

BANNER

*Can copy and paste into your blog:)
SHOUT HERE


SING ALONG


BLOG ARCHIVE;

  • Kisah Cinta Ali dan Fatimah :)
  • UCAPAN HARI RAYA :)
  • KENANGAN BERSAMA RAKAN SEKELAS(DKM 3A)
  • Kata Penyejuk Hati~
  • Salam Ramadhan :)
  • "Jadilah seperti sepohon Semalu"
  • Sedih :'(
  • My Song
  • ི♥ྀ KARENA AKU CEMBURU ི♥ྀ
  • Rintihan Hati :'(

  • FACEBOOK BADGE

    Siti Nabilah

    Create Your Badge
    CALENDAR

    Credits more;
    Template :Siti Nabilah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Siti Nabilah
    Pictures : Siti Nabilah
    Best View : Google Chrome